Individuele coaching

Overzicht en info individuele coaching

Het kan zijn dat er voorafgaand aan het volgen van een cursus een vraag ligt die beter past in een individueel coachtraject. Ook kan het zijn dat er juist na het volgen van een cursus een persoonlijke ontwikkelingsvraag ligt die het best in een individueel traject verder uitgediept kan worden. Zowel Aart Mudde als Deborah van der Stoep zijn ook beschikbaar als individueel coach. Ook voor incompany trajecten kan een heel maattraject samengesteld worden waarbij er bijvoorbeeld sprake kan zijn van een gezamenlijke trainingsdag of dagen gecombineerd met een of enkele individuele coaching gesprekken met de deelnemers.

Aart Mudde en Deborah van der Stoep bieden de mogelijkheid voor individuele coaching gesprekken. Daarnaast beschikken ze over een ruim netwerk in de coaching wereld dus kunnen ze meedenken wie of wat het beste aansluit bij de wens van de deelnemer.

Neem voor meer informatie gerust contact op en neem een kijkje op de website van Aart (www.mudde-coaching.nl) of Deborah (www.deborahvanderstoep.nl)

 

Overzicht individuele coaching

Individuele coaching
4
4
Alleen leden
4
4 (6)
Soms spelen er vragen die zich lenen voor een individueel traject. Worstel je met een vraag of situatie en wil je hiervoor graag iemand die open en...
op afspraak
Aan verlanglijst toevoegen
Alleen leden